Skandinavisk Logistik A/S

Medlem af Brabrand Erhvervsforening

Om Skandinavisk Logistik A/S

Skanlog er en førende uafhængig 3. Party logistikspecialist med fuld dækning i alle nordiske lande. Vi tilbyder vores kunder en komplet pakke af Supply Chain Management-løsninger, tilpasset til at opfylde deres særlige behov og krav.

Skanlog er en familieejet virksomhed, præget af hurtige beslutninger og hurtig handling. Vi tilstræber en effektiv og strømlinet organisation med veluddannede og motiverede medarbejdere.

Vi er specialiseret i at håndtere mange forskellige typer produkter og virksomheder, vores kerneforretninger er drikkevarer og hårde hvidevarer. Inden for drikkevarebranchen er vi den største logistikoperatør i Skandinavien, og den næststørste inden for hvidevarebranchen. Vores mange lokationer og lagre giver os mulighed for at tilbyde vores kunder komplette nordiske logistikløsninger med førende teknologi, herunder specialdesignede håndterings- og distributionssystemer.

Skanlog er uafhængig og er derfor ikke begrænset af speditører eller speditører, særinteresser og/eller kædesamarbejde. Det vigtigste for os er at lave den bedste logistiske løsning til dig – vores værdsatte kunde.