Fischer Group

Medlem af Brabrand Erhvervsforening

Om Fischer Group

Med 7 årtiers erfaring er Fischer Group i dag en førende leverandør i Skandinavien af ud- og indvendig solafskærmning, gardiner, mørklægning og akustiske løsninger.

Teknologi, design og æstetik på højt niveau kendetegner koncernen, hvor vi i tæt samarbejde med bl.a. arkitekter, entreprenører og ingeniører leverer løsninger til både det professionelle og det private marked.

Langtidsholdbare materialer og energivenlige løsninger med afgørende hensyn til miljøet i det 21. århundrede er i fokus hos alle Fischer Groups selskaber i Norden.

Vi har egne produktionsfaciliteter og tror på en dynamisk verden, hvor kunsten både er at følge med tiden og være på forkant med den. Vi holder fast i værdierne, og vi tør tænke nyt. Vi er stadig familieejede med lokal forankring, men i dag samtidig også en førende leverandør i hele Norden af solafskærmning og gardiner med design, æstetik og kvalitet på højt, professionelt niveau. Hver gang.

Fischer Group består af selskaberne Fischer Danmark A/S, Fischer International A/S, Kurage A/S, Blendex A/S, KvintBlendex AS, FönsterdesignBlendex AB, Fischer International Norge A/S, Fischer International Sverige og Fischer International Production UAB.