Dansø Forsikringsmæglere Brabrand v/Jakob Christiansen

Medlem af Brabrand Erhvervsforening

Om Dansø Forsikringsmæglere Brabrand v/Jakob Christiansen

Personligt engagement og højt serviceniveau er mit varemærke.

De to ting har jeg alle altid med i tasken, når jeg går på arbejde. Kunne du tænke dig en samarbejdspartner, der gør en ekstra indsats for at gøre dine forsikringer overskuelige og gennemsigtige, så har vi udviklet en Dansø-samarbejdsproces, der gør lige præcis det for dig.

Dansø Forsikringsmæglere er selvfølgelig medlem af Forsikringmæglerforeningen og samarbejder kun med danske og udenlandske forsikringsselskaber, der har koncession fra Finanstilsynet til at drive forsikringsvirksomhed i Danmark.

Jeg arbejder for at yde god rådgivning om risikohåndtering og i samarbejde med din virksomhed at få afdækket dit behov for forsikring og mulighederne for eliminering af aktuelle risici.

Som forsikringsmægler modtager jeg ingen provision fra forsikringsselskaberne, og jeg er ikke begrænset af kun at tilbyde løsninger fra ét forsikringsselskab. Dansø kan derimod tilbyde forsikringer gennem både nationale og internationale selskaber, og jeg kan placere en kundes forsikringer på tværs af forsikringsselskaber.

Det betyder i praksis, at jeg i forbindelse med en udbudsrunde af en virksomheds forsikringsprogram, kan placere de enkelte forsikringer i netop det forsikringsselskab der giver bedst forsikringsdækning til laveste præmie.

Jakob Christiansen er din lokale forsikringsmægler i Brabrand.