Beierholm, statsautoriseret revisionspartnerselskab

Medlem af Brabrand Erhvervsforening

Om Beierholm, statsautoriseret revisionspartnerselskab

I Beierholm rådgiver vi virksomheder i hele Danmark med særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Fra den nystartede iværksætter, der har brug for tryghed og sparring om sit projekt, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position, til større virksomheder, der har brug for kompleks rådgivning.

Vi tilbyder hele paletten af revisions- og rådgivningsydelser: fra bogføring, rapportering, revision og udarbejdelse af regnskaber til rådgivning i forbindelse med opstart, vækst, konsolidering og salg.

I Beierholm har vi desuden skarpt fokus på, hvordan de digitale muligheder kan hjælpe dig til at få overblik og automatisere arbejdsgange, så du frigør tid og ressourcer til det, du for alvor brænder for.

I Beierholm har vi fokus på at være branchens bedste rådgiver for danske mindre og mellemstore virksomheder, baseret på nærvær, kompetencer og menneskelighed.

I Beierholm er vi altid interesserede i at hjælpe din lokale virksomhed med regnskab, revision samt rådgivning om netop din forretning.