Aut. VVS-installatør Lars Lykkegaard ApS

Medlem af Brabrand Erhvervsforening

Om Aut. VVS-installatør Lars Lykkegaard ApS

Autoriseret VVS-installatør Lars Lykkegaard ApS har hjemsæde i Brabrand. Vi udfører alt VVS-arbejde – både mindre serviceopgaver og entrepriseprojekter samt alle former for alternativ energi i Aarhus og øvrige Østjylland.

Vi har en stor og alsidig kundeportefølje bestående af bl.a. private, erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, boligselskaber, andelsforeninger og ejerforeninger.

Alle vores servicemedarbejdere er faguddannet VVS-montører. Vi uddanner lærlinge og bidrager derved til at give vores professionelle tekniske viden inden for VVS-faget videre.

Firmaet blev stiftet i 2003 af indehaver Lars Lykkegaard, der tog autorisation i 1995, og som frem til 2003 ledede en serviceafdeling i Østjylland, for en stor landsdækkende VVS-virksomhed, med ansvar for alle typer serviceopgaver og mindre entrepriseprojekter.

Lars Lykkegaard VVS er medlem af brancheforeningen Tekniq, derfor er vores arbejde er omfattet af Tekniqs garantiordning.

Udover faglig stolthed er kvalitet, troværdighed, tillid og tryghed nøgleord for os. Vi er altid opdateret på nye produkter, og vi arbejder for at funktionalitet og design går hånd i hånd.