Seneste afsluttede Begivenheder

Smagen af forår: Smag på spændende tyske vine hos Mr. Ruby

Mr. Ruby Langdalsvej 75, Brabrand

Brabrand Erhvervsforening inviterer til "Smagen af Forår" hos Mr. Ruby med mad fra Monas. For snart 5 år siden var Brabrand Erhvervsforening på besøg hos Mr Ruby. Det var lige efter åbningen af stedet, og lige før Corona ramte verden. Der er sket meget siden. Vinhandlerens visioner og hverdag kom ikke til at arte sig helt som forventet. Men hvad skete der så? Hvor står Mr Ruby i dag? Det kan du komme og høre om og smage på. En af drømmene var at kunne leve af at sælge vin produceret af den nye generation i Tyskland. Den drøm lykkedes! Kom med når Brabrand Erhvervsforening inviterer til hyggeligt forårs-netværk hos Mr. Ruby med smagning på nedenstående tyske vine og medfølgende historier om et af de mest spændende vinlande i Europa netop nu. Mr Ruby´s Choice Chardonnay 129,- Sauvignon Blanc Stahl 149,- Riesling Saar Mineral, Reverchon 139,- Spätburgunder, Steitz 149,- Spätburgunder, Hanewald-Schwerdt 139,- Spätburgunder Kalkbödele, Gebrüder Mathis 179,- I forbindelse med smagningen vil Monas servere lidt lækkert, som er tilpasset de enkelte vine. Vi glæder os til at se jer til et hyggeligt netværksarrangement hos vores lokale vin specialist, Mr. Ruby! Kom og oplev en aften med fantastiske vine og lækker mad. Mr. […]

Bæredygtighed og ESG-rapportering – hvorfor og hvordan?

Buus Anlægsgartner A/S Silkeborgvej 750, Brabrand

Morgenmøde 10. april kl 7.30 – 9.00 Vi mødes i frokoststuen hos Buus A/S, Silkeborgvej 750, Brabrand, hvor der vil være morgenmad, kaffe, te. Kl. 8.00 præsenterer Michael Niemann Falkenberg virksomheden. Herefter fortæller Christina Koll, Bæredygtighedsansvarlig hos Buus A/S, om virksomhedens arbejde med bæredygtighed og bæredygtighedsrapportering. Vi kommer også ind på det nye EU-direktiv Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), og hvordan det påvirker en virksomhed som Buus A/S. Der vil også være tid til spørgsmål og vidensdeling fra alle deltagere undervejs. Vi glæder os til at se jer på Silkeborgvej.

Invitation til generalforsamling onsdag d. 6. marts

Salling Group Rosbjergvej 33, Brabrand

Bestyrelsen inviterer alle medlemmer til ordinær generalforsamling, der afholdes hos Salling Group, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand. Programmet er følgende: 15.30 – 15.45 Ankomst v. receptionen hos Salling Group 16.00 – 16.45 Generalforsamlingen afvikles efter vedtægterne 16.45 – 17.00 Pause 17.00 – 18.30 Præsentation af Salling Group. Derefter er der rundvisning i virksomhedens hovedkvarter. 18.30 – 20.00 Spisning og netværk   Til generalforsamlingen er følgende bestyrelsesmedlemmer på valg: Rikke Lykkegaard, Thomas Schioldan, Kim Groth og suppleant Mads Veirup. De har alle meddelt, at de genopstiller. Men hvis nogen har interesse i at indgå i bestyrelsesarbejdet, vil bestyrelsen meget gerne høre om det. Tilmelding til arrangementet senest torsdag den 29. februar via nedenstående formular.